Πορφύρα
Εστιατόριο &
Catering Services

Tηλ. 22980 53660
Κιν. 6932 956045
Πηνελόπη Λαμπροπούλου
Τοποθεσία: Βρίσκεται μέσα στη γραφική πόλη της Ύδρας μόλις 5 λεπτά από το λιμάνι σε μια δροσερή αυλή που ξαφνιάζει ευχάριστα μέσα στα στενά σοκάκια της καλλιτεχνικής Ύδρας. Θα αντικρίσετε τη μοναδική ανοιχτή κουζίνα με ιδιόμορφη παλιά καμάρα που προετοιμάζει για σας εκπληκτικά χειροποίητα μεσογειακά πιάτα.

Κουζίνα: Ελληνική & Μεσογειακή. Δοκιμάστε οπωσδήποτε αρνάκι γιούλμπασι (γεμιστό με λαχανικά εποχής), μπουρεκάκια μελιτζάνας, σαλάτα με μανούρι πανέ και σως με καβουρδισμένο σουσάμι μέλι και ξύδι, χορτοκεφτέδες, τυροπιτάκια με φρέσκο δυόσμο και ολόφρεσκα ψάρια που φέρνει καθημερινά το ιδιόκτητο τρεχαντήρι της Πορφύρας. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τα ντόπια κρέατα που προέρχονται από ελεύθερη βοσκή στο νησάκι της Δοκού.

Συνεχίστε με θαυμάσια γλυκά και «καυτό» κέρασμα με αναμμένο ρακόμελο στο μπρίκι που θα αιχμαλωτίσει σίγουρα τις αισθήσεις της γεύσης σας. Θα βρείτε επίσης πολύ ενημερωμένη κάβα από επιλεγμένες ποικιλίες κρασιών.

Catering Services για Κοινωνικές και Επαγγελματικές εκδηλώσεις

H γραφική Ύδρα, η κοντινή πρόσβαση, οι πολλές επιλογές χώρων και οι τέλειες οργανωμένες δεξιώσεις του εστιατορίου Πορφύρα είναι μερικοί από τους λόγους που το νησί αποτελεί top επιλογή για τη διοργάνωση δεξιώσεων και επαγγελματικών εκδηλώσεων.

Το τμήμα catering του εστιατορίου Πορφύρα με τη πολύχρονη εμπειρία, τις γευστικές απολαύσεις και τη τέλεια οργάνωση και αισθητική έχει αποτελέσει επιλογή πολλών επώνυμων του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Η διεύθυνση θα επιμεληθεί για σας την επιλογή του χώρου δεξίωσης, τη μουσική κάλυψη, το φωτισμό και τα φωτιστικά εφφέ, τον ανθοστολισμό, τα ντεκόρ και τις πιο μικρές λεπτομέρειες για να σας εξασφαλίσει τη τέλεια οργανωμένη δεξίωση σε εξωτερικούς χώρους ή στο δικό σας χώρο μέχρι και 500 άτομα.

Η αισθητική εικόνα του τραπεζιού και του μπουφέ σας ολοκληρώνεται μοναδικά από τα σκεύη ποιότητας, τις φίνες πορσελάνες και τα κρυστάλλινα ποτήρια της συλλογής του εστιατορίου.
Η διεύθυνση θα σας προτείνει επιλογές για τη σύνθεση του μενού, τα ποτά από την αρχή μέχρι το τέλος της δεξίωσης και το γλυκό τελείωμα με τη Γαμήλια Τούρτα.Copyright 2002-2003 SaronicTravel.gr - All Rights Reserved by: H&T - Development and Design by: H&T - [d] stream